Mijn naam is Tonnie. Ik ben opgeleid als Rebalancer middels de driejarige beroepsopleiding bij de Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn.

Tijdens mijn opleiding heb ik geleerd over de relatie tussen mijn lichaam en mijn gevoelens. Hoe ze met elkaar samenwerken en hoe ze elkaar beïnvloeden. In het kader van de opleiding ben ik mijn gevoelens gaan onderzoeken. Vaak door pijn of verdriet te ervaren, heb ik veel van mijn gevoelens kunnen doorvoelen en ben ik ze, zoals men dat zo mooi verwoord, gaan dragen in plaats van hierin te blijven verkrampen.

Dit heeft me een diepere betekenis gebracht in het lichaamswerk dat ik uitdraag. Meer voelbaar ook: liefdevol en zonder oordeel in de aanraking aanwezig.

Voordat ik in 2010 met de Rebalancing opleiding begon, heb ik van alles gedaan. Van kaasmaker tot werkbegeleider op een dak- en thuisloze project voor jongeren en van matroos tot thuiszorg-medewerker. Ik heb in bands gespeeld, veel gereisd en vrijwilligerswerk gedaan. In 2005 heb ik me laten omscholen tot kok en ben ik vegetarisch en veganistisch gaan koken in verschillende volkskeukens en restaurants.